Qui som

Volem ajudar-lo a millorar casa seva i estalviar-se temps i esforç arreglant aquestes coses que mai té temps o ganes de reparar. Aquelles feines massa petites per contractar una gran empresa però massa grosses (o difícils) per a fer-les vostè mateix.

 

Algunes persones han nascut manetes. El meu pare i els meus oncles eren pintors, i jo sempre els havia d'ajudar amb les feines. Quan era adolescent ho odiava, però després es va convertir en la meva vocació - el meu pare solia dir que treballava molt bé amb les mans. No va ser fins quan els meus amics també m'ho van dir quan vaig decidir que potser tot allò era cert. Sempre m'ha agradat arreglar coses, construir i ajudar a reparar les coses a casa, així que un dia em vaig decidir a muntar el meu propi negoci.

Com treballem a Handyman Barcelona

- Preus raonables

- Treballem per hores o amb un pressupost per la feina a realitzar

- Actualitzacions en temps real, informes de treball

- Fotos de l'abans i del després

- Tant la feina com els treballadors estan assegurats

Què li oferim si tria Handyman Barcelona

- Mà d'obra Australiana

- Eficiència Catalana

- Bon domini de l'anglès

- Algú en qui pots confiar mentre no estàs a casa

- Fotos actualitzades de la feina feta

Tarifes

Handyman Barcelona té dues maneres diferents de treballar: una tarifa horària, per aquells petits treballs ocasionals (col·locació de marcs, quadres o prestatges, reparació de persianes...)

o bé un pressupost per la feina a realitzar, per aquelles feines que comporten més d'un dia (pintar un pis, reparació de mobles, disseny de jardins...).

Depenent de la feina podem donar-li un pressupost instantàniament mitjançant fotografies i vídeoconferència. Malgrat ser una petita empresa ens sentim orgullosos de la nostra professionalitat i puntualitat.

mark@handymanbarcelona.com

+34 645 691 475

Mark Monjonel de Barcelona, Barcelona, ES en Houzz

QUI SOM

Aquí estic!

Mark

Manetes

Honest, transparent, servei de manetes en Anglès, Suec, Castellà o Català.
Em cuido d'aquelles petites feines de la llar, pis, oficina o jardí.

Net i de confiança, puc ajudar-lo amb les petites reparacions que necessiti.
Mà d'obra australiana amb eficiència catalana.

ELS NOSTRES SERVEIS

Què podem fer per tu

Handyman Barcelona treballa

en petites reparacions de la llar. Des de qualsevol cosa tan simple com canviar una bombeta fins a una cosa tan complicada com desembussar canonades.

Podem treballar com a un sol treballador o com a equip, el preu variarà en funció del nombre i l'habilitat dels treballadors.

Els nostres clients

Un possible client seria aquella persona ocupada que no té temps per a fer aquelles petites coses com penjar un quadre, instal·lar un pany de porta, pintar una habitació, arreglar calaixos o muntar uns mobles d'Ikea. Aquestes feines normalment són facturades per hores i poden durar una hora o més.

ikea muntatge de mobles, desembussar desaigües, instal·lació i manteniment osmosis inversa, petites reparaciones, instal·lacions elèctriques, jardineria, recuperació de fiança de lloguer, persianes, parquet, pintura, paper pintat, disseny de jardins, oficines i habitacles, reparacions en apartaments i pisos turístics, penjar quadres, airbnb reparació d'apartaments

CONTACTI'NS

ÚLTIMES FEINES

Alguns dels treballs que hem fet

CONTACTI'NS

Parlem!

Detalls de contacte

Barcelona

Correu electrònic: mark@handymanbarcelona.com

Twitter: @handyman_bcn

Telèfon: +34 645 691 475

Enviant...

Hi ha hagut un error, torni-ho a provar!

Enviat! Si en 24h no has rebut confirmació, torni'ns a enviar un missatge.

Parlem

 Handyman Barcelona 2016, Tots els drets reservats

Web creada per info@irenehumet.com